Nu är det äntligen klart att vi i Oktober flyttar in i vår nya lokal på Roslagsgatan 34 i Stockholm. En egen Retuschstudio där vi har plats att fortsätta växa som företag och som retuschörer.
För cirka ett år sedan flyttade vi in hos RedWolf Studios på Birkagatan i Stockholm där vi började bygga upp Layer 1. Vi hade redan under cirka ett halvår spenderat en hel del kvällar och helger i lokalerna där vi hjälpte dem med en stor klädproduktion för J Lindeberg, varvat med en del andra projekt för deras räkning. Det föll sig sedan naturligt att vårt första flyttlass med skärmar och datorer fick Birkagatan som destination och sedan dess har större delen av vår vakna tid spenderats här i deras källare.
Under året som gått har otaliga bilder skjutits ut till omvärlden från vårt lilla korridorsutrymme.
Vi har lagt mycket tid här på att bygga upp Layer 1 som företag. Att Layer 1 ska vara en pålitlig partner som alltid levererar kvalitet och som alltid ställer upp för våra kunder. Vi har jobbat hårt på att växa som retuschörer och vi kände för en tid sedan att det var dags att lämna pojkrummet för något nytt och eget. Att hitta vår Studio.

Och nu har vi hittat den. 1 oktober flyttar vi in i vår nya lokal på Roslagsgatan 34 i Stockholm. En egen Retuschstudio där vi har plats att fortsätta utveckla oss för framtiden, fortsätta att bli ännu bättre på det vi gör och fortsätta växa som företag och som retuschörer.